Menu

Nieuws

 EP Terugge

Het EP album Terugge is vanaf 19 november 2022 verkrijgbaar in de webshop. Terugge laat een nieuw geluid horen, wat tegelijkertijd ook nog steeds vertrouwd klinkt. Het album is geproduceerd door Robin Muilwijk, die ook een aantal van de instrumenten voor zijn rekening heeft genomen. Daarnaast zijn o.a. Lars Koehoorn, Marianne Pruissen- Vd Velde, gitarist Martijn Deuling en drummer Fokke de Jong van de partij. Jaap Vissering heeft het album ontwerp gemaakt en de fotografie is gedaan door Jethro Bijleveld. Bestel ‘m hier!

 

 

Nieuwe EP Terugge komt eraan!

Het is alweer een aantal jaar geleden sinds Edwin zijn laatste solo album Holt & Stoal heeft uitgebracht. Tijd voor nieuwe muziek dus. Samen met producer Robin Muilwijk werkt Edwin aan zijn nieuwe EP album Terugge. De liedjes gaan over alles wat met terugge te maken heeft: terug gaan, terug kijken, terug willen, terug denken. De liedjes klinken zoals men zal verwachten, maar zijn voorzien van een frisse nieuwe sound. Het album wordt gepresenteerd tijdens een wervelend optreden op 19 november 2022 in D’rentmeester in Valthermond. De EP release wordt enkele weken daarvoor vooraf gegaan door een eerste single. Hou het in de gaten!

De kersverse band Sunken Lands van Edwin Jongedijk 

Edwin Jongedijk en Jaap Vissering beginnen met Sunken Lands een nieuwe band, die alternatieve countrymuziek gaat spelen. ‘Ik heb dit wel heel erg gemist’, bekent Jongedijk. Klik op deze link voor het hele artikel bij RTV Noord. 

De kersverse band Sunken Lands van Edwin Jongedijk

© Facebook/Edwin Jongedijk